Stichting AK

Humanitaire hulp aan Oekraïne

Home > Uncategorized > Actie Kerstgroet 2017 op Furieade van start

De 25e editie van de Actie Kerstgroet staat voor de deur! Niet direct een jubileum om te vieren, maar wel om even bij stil te staan. Geen van de initiatiefnemers had ooit gedacht dat na 25 jaar er nog steeds behoefte zou zijn aan onze humanitaire hulpverlening! Helaas zijn de levensomstandigheden van onze doelgroep nog altijd even slecht als destijds. Triest maar al te waar.

De eerste activiteit is als vanouds een kraam op de Furieade die op 7 oktober wordt gehouden. Hier worden loten verkocht voor de tombola, een altijd-prijs-loterij voor jong en oud met leuke prijzen. Verder worden er plantjes en gele paprika’s verkocht. Aan de overkant van de Ankerstraat is er een stand met tweedehands boeken.

Vervolgens zal er in oktober en november worden gecollecteerd in een 5-tal supermarkten in Maassluis en Maasland volgens onderstaand schema:

20 en 21 oktober 2017                   Hoogvliet, Koningshoek

27 en 28 oktober 2017                   Jumbo, Lange Boonestraat

3 en 4 november 2017                   Albert Heijn, Koningshoek

17 en 18 november 2017                Albert Heijn, Maasland

24 en 25 november 2017               Albert Heijn, Palet

Uit de opbrengst van alle activiteiten en donaties van particulieren, kerken en bedrijven zullen voedselpakketten worden gefinancierd die in Oekraïne worden samengesteld.

Jouw emailadres blijft anoniem Verplichte velden zijn gemarkeerd als *

*